Još nešto o Tempus projektu

Nakon završetka Tempus projekta, čiji sam učesnik i ja bila, objavljena je knjiga sa svim predavanjima koja smo imali zadovoljstvo da slušamo tokom dve godine trajanja ovog projekta. Knjiga je dostupna i u elektronskoj verziji i može poslužiti kao zbirka ideja za kreativni pristup u nastavi matematike. Ni njen naslov: Avanture na papiru nije slučajan jer je učešće na radionicama ovog projekta zaista bila svojevrsna avantura.

Kao epilog, usledila je završna konferencija na kojoj se moglo čuti kako su nastavnici koji su bili učesnici projekta primenili u praksi stečena znanja. Konferencija je trajala tri dana, a rezultati rada konferencije su poslužili za štampanje još jedne knjige sa radovima učesnika konferencije.

20150907_094306

Ova knjiga je  dostupna i na internetu. Toplo je preporučujem jer predstavlja zbirku korisnih ideja za izvođenje nastave matematike na kreativan način.Sa ponosom mogu reći da je i moj rad vezan za inovativni pristup nastavi matematike našao svoje mesto u ovom zborniku radova koji možete preuzeti na ovoj adresi.

20150907_094436

Advertisements